Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

joi, 24 ianuarie 2013

Noua comanda Yves Rocher

Nu a trecut multa vreme de la ultima mea comanda, stiu, dar n-am rezistat tentatiei! Ideea este ca-mi trebuiau produse pentru ingrijirea unghiilor! Am zis ca decat sa ma duc la cosmeticiana sa-mi pun unghii din gel (care sunt cam controversate, oricat ar spune femeile care si-au tot pus de luni de zile; pana la urma arata ele perfect in orice secunda, dar unghiile naturale de dedesubt, sufera), sa fiu dependenta de ele si sa mai dau si nu-stiu-cati lei la fiecare doua sau trei saptamani, mai bine mai fac o comanda la YR! :D

Unde am dat 145 lei pe 5 produse si am primit mai multe cadouri (si nu trebuie sa cheltuiesc lunar)! Si sunt Yves Rocher! :D

Iata comanda mea:


Mi-am luat asa: un stilou dizolvant pentru imperfectiunile din jurul unghiei, un lac de unghii rezistenta si fortifiere (pe care o sa-l folosesc ca baza), un lac pentru uscare rapida, o oja pentru stralucire si un fard de ochi trei culori. Pe asta am da dat eu, teoretic, 145 lei.
Acuma, cum ei sunt mereu draguti si trimit cadouri, de data asta mi-au trimis un lapte de corp reparator foarte hidratant. Ei sa lauda ca repara pielea foarte uscata, dar ramane de vazut, caci am si inceput sa-l folosesc. Dupa cel putin o luna de testare, va informez si pe voi!

Mi-au mai trimis un set de bijuterii de ametist. Nu sunt din argint, dar sunt dragute. Am ramas cu impresia ca nu seamana cu cele de pe pagina lor, dar acum nu mai apar ca sa le pot compara.

Iar ca al treilea cadou am ales cadoul-surpriza! Este cel in recipientul verde, dar deocamdata nu va spun ce este. Este ceva nou pentru mine, si sunt convinsa ca pentru multa lume. O sa va spun impresiile la fel, cam peste o luna, caci deja il folosesc!

A, am mai primit de la ei o mostra de crema de fata.

Voua va plac produsele YR?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu