Acasa

vineri, 11 aprilie 2014

Produse in valoare de 60 lei pentru o mamica cu spirit antreprenorial! MARKETING ONLINE, sambata pe 19 aprilie de la 3:00pm - 5:00pm

Pasul al 3-lea, MARKETING ONLINE (alaturi de Bogdana Dobre) a fost reprogramat pentru 25 aprilie, de la 3:00pm - 5:00pm!

M.A.M. = Mentorat Antreprenorial pentru Mame. Suna bine? Eu zic ca suna foarte bine!

Dragi mamici care dupa ce ati nascut si petrecut ceva mai mult timpul cu copilul acasa v-ati dat seama ca nu vreti sa va mai intorceti la serviciu, ci sa faceti ceva de acasa ca sa puteti sta si cu copilul, iata ca se poate! De acum exista o asociatie care sprijina mamele sa munceasca de acasa: WAHM (= working at home moms). Exista, in sfarsit o comunitate in Romania care se auto-sustine si lupta pentru mame din toata Romania ca sa le ajute sa petreaca mai mult timp cu copiii. E abia la inceput, dar promit multe. Au un site in care gasiti toate proiectele lor: http://wahm.ro/ sau pe facebook aici.

Am fost la primii 2 pasi si de fiecare data am invatat cate ceva, atat despre mine (cum a fost la pasul 1, si care era si scopul primei intalniri; speaker si coach pentru 2 ore ne-a fost Livia Caciuloiu Minea, Trainer, Life&Career Coach), cat si despre cum trebuie gandita o afacere, ca e MUSAI un plan (cum am invatat din cel de-al doilea, unde am avut-o speaker pe Andreea Țucă - marketer, consilier în planificare și organizare)!


Urmeaza al treilea pas M.A.M.: MARKETING ONLINE, sambata pe 19 aprilie de la 3:00pm - 5:00pm la care, din pacate, nu pot ajunge. De aceea o sa rog o mamica dornicasamunceasca/curioasadinfire/cuspiritantreprenorial (deci o SUPERMAMICA) sa mearga in locul meu sa-mi faca un rezumat al ideilor si o voi rasplati cu produse SABIEN in valoare de 60 lei, cat reprezinta intrarea. Poate alege orice produse cosmetice 100% naturale dintre: sapunuri naturale, scruburi de corp (pe baza de uleiuri de migdale dulci, samburi de struguri, masline, sare, zahar, cafea, malai, etc.), scrub facial uscat, masti pe baza de argile, creme, balsamuri, unturi de corp, set de relaxare "SPA la tine acasa" pentru cada de baie.

Inscrierea la eveniment se face pe facebook aici si dand un mail aici: contact@wahm.ro. Se pot inscrie oricate mamici, prima care se inscrie si confirma ca merge SIGUR, va primi ulterior un pachet in valoare de 60 lei reprezentand produse SABIEN la alegere!

Astept inscrieri!!!

Am mai scris si aici despre eveniment.

Un comentariu: