Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

luni, 5 mai 2014

Sampon solid sau sapun pentru par - ce este si cum se foloseste

Este prima oara cand fac sampon solid, sau sapun pentru par (cum preferati), si deja am 6 bucati rezervate! Asta in conditiile in care mai are de stat vreo 3 saptamani la saponificat. Imi este clar, multa lume apreciaza produsele facute din ingrediente naturale, si mai ales multa lume are probleme cu parul. E clar, data viitoare fac in cantitate mai mare! :)


CONTINE asa: ulei cocos, ulei masline, ulei ricin, ulei nuci, ulei avocado (in care am macerat menta uscata si l-am adaugat la final), ulei palmier, ulei jojoba; uleiuri esentiale de: menta, salvie si tea-tree. Datorita acestor uleiuri esentiale (menta, salvie si tea-tree) este potrivit persoanelor brunete (asta nu inseamna ca este contraindicat blondelor:)!) O sa facem si pentru blonde, cu alte uleiuri esentiale.

Cum se foloseste: se poate sapuni in palme pana face spuma bogata si apoi spalat parul, sau sapunesti direct pe par, pe toata lungimea lui (cea de-a doua fiind varianta preferata de mine). Clatesti bine de tot cu apa din belsug, iar cam la 3 spalari (in functie de duritatea apei) clatesti cu apa si otet de mere (are efect de balsam). Fiti linistite, dupa ce se usuca parul, nu mai miroase a otet! A NU SE USCA CU FOENUL (indiferent de anotimp)!

De ce este bun un sapun pentru par, si mai ales, de ce imi place atat de mult?!? Uite aici raspunsul la problemele pe care le aveam inainte (se ingrasa foarte repede, fir foarte subtire, lipsa volumului, incat aspectul general imi strica buna-dispozitie de fiecare data):

1. Parul se ingrasa mai greu, de aceea, in loc sa ma spal la 2 zile, acum ma spal pe cap la 3 zile - mare progres pentru mine!
2. Are volum si parca nu mai e asa subtire;
3. Se aseaza mai bine (il pieptan ud in ce pozitie doresc sa stea si il las sa se usuce singur);
4. Straluceste!

Sunt super-incantata!!!

*******************************************************************************************************************

Daca vrei sa te apuci si tu sa faci sapun natural in casa, spune-mi si gasim o modalitate sa ne organizam. In cateva ore, cam in 3 ore, iti spun toate secretele mele invatate in 3 ani de cand am inceput, secrete furate si aflate intamplator pe parcurs. Iti si arat pe viu cum sa-l faci! Cum sa eviti anumite greseli, in asa fel incat sa nu pierzi bani, timp sau alte ingrediente pretioase.

DECI, in doar 3 ore beneficiezi de:

- sfaturi practice invatate de-a lungul anilor: ce sa faci daca iti iese un spaun prea moale si nu mai iese din forma; ce sa adaugi in compozitie ca sa se intareasca mai repede si sa faca mai multa spuma, etc;
- uleiurile de baza pentru un sapun de calitate;
- proportiile potrivite in functie de tipul de ulei folosit intr-o reteta;
- ce ingredinte de calitate sa folosesti (SI DE UNDE sa le iei)ca sa creezi un produs final de lux;
- cum sa-ti calculezi propriile retete in functie de uleiurile pe care lei deja in casa;
- asistenta ulterioara oricand;
- cadou: 3 cele mai noi sapunuri mici facute anterior, sau unul mare, la alegere;
- reduceri semnificative la alte produsele SABIEN;

Ma gasesti pe facebook, aici.

PENTRU O LUME MAI BUNA CAND FACI CE-TI PLACE! :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu