Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

marți, 27 noiembrie 2012

Lia, delicii pentru piele

Chiar ca delicii! In ultima vreme (ultimul an, mai ales) am cam inceput sa fiu circumspecta cu produsele cosmetice. Contin atat de multe substante chimice necunoscute despre care nu stiu sigur cat de tare imi afecteaza pielea si pe cat de lung termen. Nici n-am sa ma obosesc sa citesc listele imense de ingrediente, ca ei tot te pot minti frumos.

De asta m-am si apucat anul trecut sa fac sapun de casa. Am facut doua runde si m-am oprit. De ce? Nu am avut un motiv intemeiat, dar a fost neincrederea aia de inceput, cand patrunzi timid intr-un domeniu si poate nu-ti iese cum ai vrea.

Si pentru ca stiu cat de scumpe sunt uleiurile si ingredientele naturale/bio, cu atat mai mult apreciez produsele cosmetice din ingrediente bio. Din pura curiozitate mi-am luat in vara un ser pentru tenul gras de la Lia-delicii pentru piele. Nu as fi comandat de pe site, preturile sunt mai ridicate decat ale unor produse cosmetice de medie, dar am avut norocul sa le vad la o intalnire intre mame. Acum imi pare rau ca nu l-am folosit inca de la inceput! Se numeste 'Zona T' si este un amestec de trei uleiuri: ulei de alune de padure, ulei de jojoba bio si ulei de argan bio. Uleiul de jojoba contine lipide asemanatoare cu cele produse de piele in mod natural, iar uleiul de alune de padure are efect usor astringent, de aici efectul minunat pe care l-am putut constata pe pielea mea! :) Este exact cum spun ei: Fin si delicat si foarte usor absorbit de piele, hraneste tenul cu probleme si il hidrateaza fara sa stimuleze productia de sebum. Desi il folosesc doar de cateva saptamani, efectul se cunoaste de la prima folosire!

Ce sa mai, pot spune ca m-au convins cei de la Lia, delicii pentru piele. De acum voi fi mai selectiva in alegerea produselor cosmetice, si cred ca imi voi comanda da la ei, mai ales ca de Craciun au promis reduceri!!! MERITA SI FARA REDUCERI!!!

Nu uita de cadoul meu pe care-l poti castiga pana pe 18 decembrie, aici!



2 comentarii: