Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Yves Rocher, preferatii mei!

Am descoperit de vreo doi ani marca Yves Rocher, dar la inceput eram reticenta (asa se intampla cand nu ai incercat produsele), imi parea dificil sistemul lor de livrare prin posta iar produsele mi se pareau destul de scumpe (aveam si salariul mai mic). Si acum preturile de lista mi se par destul de ridicate. In magazinele lor chiar nu se merita sa cumperi, caci nu primesti niciun cadou.
Dar sistemul lor mi se pare foarte bine gandit. Nu dau banii pe publicitate, pur si simplu investesc in oameni fidelizandu-i: recomandand o prietena, primesti si tu cadou si ea, ba chiar mai mult de un cadou. La orice comanda primesti cadou/cadouri iar de ziua de nastere te suna ei sa-ti faca urarile si sa-ti propuna o comanda si reduceri.
Anul acesta de ziua mea le-am luat-o inainte si am facut cumanda pe site cu 6 zile inainte de ziua mea. Am pus deja poze aici. :D Zicand ca ma rezum la comanda de pe site, caci stiam de sistemul lor.
Cand ma suna ei, cu 4 zile inainte, am zis ca-i iau tare, da, ma sunati in legatura cu comanda? ...:D:D:D Bineinteles ca n-am rezistat, caci imi ramasese gandul la doua creme: BB Cream si o crema-cura dein vita de vie rosie, pe care mi-o recomandase o prietena cu multa caldura. Asa ca am mai luat un gel de dus cu aroma de cafea pentru sotul meu. Am ales o spuma de ras tot pentru el si pentru ca am cumparat trei produse, am primit cadou si apa de toaleta So elixir...


Toata comanda mea a fost de 122 lei! Daca stai sa te gandesti, doar parfumul costa cam 100 lei. Si facand o simpla impartire la 5, reiese ca am dat 24,4 lei per produs! Ceea ce este foarte bine! Ce-i drept, nu-ti alegi parfumul preferat, dar este un parfum! Iar So Elixir miroase cam ca Chanel Chance, si am inteles de la o alta prietena ca este foarte rezistent.

Iar pe prima comanda, am dat 170 lei, impartit la 7 produse, reiese o medie de 24,28 lei. Am comandat patru produse si am primit: setul de doua portfarduri roz (foarte dragute!), parfumul de trandafiri (miroase chiar a trandafiri!) si o crema de noapte hidratanta.

La inceput am zis ca e ceva necurat la mijloc, dar avand in vedere ca ei nu investesc in publicitate, it makes sense. Am incercat o parte din produse deja, dar vreau sa revin cu review-uri un pic mai in colo, sa am timp sa-mi fac o parere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu