Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

marți, 25 februarie 2014

Din cămara unui săpunar

Dragii mei iubitori de cosmetice, de acum nu mai cumpăr cosmetice de la magazin, decât dacă sunt naturale! Şi astea se găsesc foarte greu... Pentru că au termen de valabilitate redus, pentru că sunt mai ieftine şi vânzătorul nu le recomandă (si aici mă refer la crema de faţă Apidermin, poate o ştiţi, eu o folosesc doar iarna şi este foarte accesibilă), sau sunt foarte scumpe, şi nu prea îţi vine să dai atâţia bani (mă refer la produsele Sabon, după care jinduiesc...).

Mai este calea de mijloc, nu prea ieftină ce-i drept (că poţi ajunge să dai nişte milioane de lei vechi pe toate ingredientele), dar ai siguranţa ingredientelor folosite: să ţi le faci singură în casă.

Eu mi-am făcut deja nişte săpunuri în casă, şi cu timpul m-am specializat. Acum vreau să mai fac şi scruburi, deloc greu de făcut ca tehnică (doar că te costă mult mai mult să iei ingredintele toate); şi mai vreau să fac şi creme lecuitoare.

Iată câteva imagini din cămara unui săpunar:



O zi excelentă vă doresc!

2 comentarii:

  1. Nici apidermin nici sabon nu-s naturale.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Lista de ingrediente produs Sabon: water, sodium laureth sulfate, sodium chloride, polyquaternium-7, lauramide, dea, fragrance (supplement), propylene glycol, methylparaben edta, sodium styrene/acrylates/peg-10 dimaleate, copolymer, ammonium monoxyl-4 sulfate. Seamana cu ceea ce folosesti tu in produsele tale de ingrijire? :)

    RăspundețiȘtergere